Fejléc
en hu

Várja a nevezéseket a KAFF!

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál április 20-ig meghosszabbította a nevezési határidőt.

Megindult a nevezés a 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválra. A fesztivál versenyprogramjába 2019. február 1. után készült hazai és európai animációs munkákkal lehet nevezni, téma megkötés nélkül.

A magyar alkotások versenyére hat kategóriában – egész estés film, tv-speciál, rövidfilm, televíziós sorozat, alkalmazott animáció (reklám, szignál, előzetes, főcím, videóklip) és diákfilm – várják az alkotásokat, míg az európai filmek kategóriában egész estés filmek, tv-speciálok és televíziós sorozatok versenyeznek majd. A filmek regisztrációja ingyenes, a nevezési határidő: 2021. március 31.

A nevezés részletes feltételei a fesztivál szabályzatában olvashatóak, míg az online filmregisztrációs felület itt érhető el.

A 15. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál ideje alatt a teljes programot ingyenes vetítések keretében láthatják majd a nézők. A KAFF célja, hogy a legszélesebb körben merítsen az elmúlt két évben készült hazai és nemzetközi animációsfilm-termésből. A versenyprogramok mellett tematikus panorámavetítések, retrospektív-válogatások, filmszakmai konzultációk és mesterkurzusok, valamint workshopok, kiállítások színesítik majd a programot.

A fesztivál új időpontja: 2021. augusztus 1115.

EMMI logo
MNB logo
Kecskemét címere
NKA logo
Mercedes logo
MMA logo
MTVA logo
NFI logo